Pengikut

Sabtu, 3 Mac 2012

Ceramah Hassan Ali dibanjiri ribuan rakyatHassan Ali dalam satu kenyataan di rumahnya hari ini dengan angkuhnya berkata PAS pasti akan tumbang dalam PRU ini kerana telah memecatnya.

Katanya, faktor pemecatannya masih relevan dan akan menyebabkan "kekalahan teruk" PAS di samping pendirian Pakatan Rakyat terhadap isu-isu lain seperti Palestin-Israel dan masalah Kristianisasi.

Hasan Ali yang secara tidak langsung mendakwa dirinya mempunyai sokongan akar umbi yang kukuh berkata program jelajahnya mendapat sambutan baik apabila ribuan yang hadir.

Di Kota Baru semalam, tambahnya, ceramah Jalur Tiga (JATI) yang kini dipimpinya mencatat kehadiran hampir 8,000 orang.

Manakala di Pendang pula, tiga hari sebelum itu, katanya, kira-kira 15,000 orang hadir – sepenuhnya sila baca di SINI

Korang kiralah sendiri berdasarkan gambar-gambar dari ceramah Hassan Ali di Sungai Buluh ni di bawah.. jika di sini pun tiada sambutan.. korang agak di tempat lain akan lebih meriah ke?Sumber gambar dari SINI / ASD

P/s: Baru-baru ini, sebuah akhbar melaporkan bahawa Hasan Ali mendakwa PKR dan DAP akan menghapuskan panggilan azan jika memerintah Malaysia. Dakwaan parasit PAS ini jelas berunsur fitnah dan amat malang jika ada Melayu yang mempercayai kata-kata fitnahnya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan