Pengikut

Jumaat, 24 Februari 2012

HQ Parti Keadilan Rakyat di serang pemuda Umno


Ketika Pakatan Rakyat mengambil sikap berdemonstrasi di hadapan kedutaan US dalam isu bakar Al-Quran, Barisan Nasional pula hadir ke Tropicana kononnya membantah kenyataan Anwar.

Menurut laporan yang diterima, lebih kurang 50 penyokong Umno kini sedang berarak menuju ke HQ PKR. Manakala pihak polis dan FRU tidak bertindak seperti yang diharapkan.

Lebih pelik dan menghairankan, mengapa golongan munafiq ini tidak berada di Pelabuhan Klang dan melihat sendiri betapa banyaknya kontena yang tertera lambang kemegahan zionis iaitu ZIM dengan bintangnya sekali.


Dimaklumkan juga, PERKASA turut berada dalam kumpulan ini. Merujuk kepada gambar di atas, dua orang macha berbaju oren itu adalah wakil PERKASA. JATI pula tidak kelihatan, mungkin kerana mereka belum cukup seJATI.

Oleh kerana tiada siapa yang berada di HQ ketika ini (Semua tumpu ke himpunan Anti-Lynas di Kuantan), maka tiada siapa yang mahu terima memorandum yang dihantar.

Akhirnya, Umno-BN-Perkasa boys left the memorandum atas meja security guard; Mungkin wakil United Myanmar Nepal Organisation akan menerima memo tersebut ketika keadaan sudah tenang. Selesai... - EDYES
Tiada ulasan:

Catat Ulasan